Головний холостяк країни, український телеведучий Микита Добринін поділився з шанувальниками, як йому вдається тримати себе у формі та розповів, як та скільки він тренується.

Про свої заняття спортом та захоплення розповів Добринін на сторінці в Instagram, показавши кілька знімків зі спортзалу.

За словами головного героя шоу "Холосяк 9", він намагається не пропускати тренування та щодня виділяє час, щоб виконати хоча б кілька справ, навіть, якщо немає змоги піти до зали.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Кожен день від півгодини до двох годин. Якщо у мене немає можливості виїхати в зал, я можу зробити мінімальний комплекс вправ на балконі. Якщо я десь у поїздці, і у мене немає з собою спортивної форми, буду менше користуватися транспортом і багато гуляти пішки, це теж фізичні навантаження. Але, зазвичай, я відвідую зал 5 разів на тиждень",– зізнався Добринін.

Також Добринін розповів, що його тренер кодного разу готує цікаві тренування, він постійно пробує щось нове і цн, звичайно ж, приносить свої результати.

"Або зараз іще є прогресивний напрямок під назвою Animal Flow, що передбачає вправи, які нагадують рух тварин. Вони досить непрості, але безпечні, не навантажуючи себе додатковою вагою, ти можеш ефективно та інтенсивно потренуватися", – поділився Добринін секретом.

Нагадаємо, одна з фавориток Добриніна на шоу "Холостяк 9" проговорилась та розкрила всі карти фіналу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.

Також Знай.ua писав про те, що "Холостяк" Добринін розкрив причину розлучення з дружиною.