Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила порадувати шанувальників приємною подією, растрогавшим її до сліз.

Оля Цибульська

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, повідомляє портал Politeka.

"Люди, я ридаю, але плачу від щастя. Знайшли мою машину. Я вдячна поліції, дякую Богу, спасибі за підтримку всім, моїй сім'ї. Я дуже щаслива, будьте уважні, будьте обережні. Бачите, всіх, хто веде себе погано, зрештою, справедливість все ж знаходить", — зазначила вона.

Звернемо увагу, що відео було зроблено, коли Цибульська рухалася з боку Хрещатика до Майдану Незалежності.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Як повідомлялося раніше, відома українська ведуча та співачка Ольга Цибульська, у якої недавно трапилося нещастя, дала кілька порад, як захистити себе в подібних ситуаціях.

"По-перше, ні за яких обставин не залишайте техпаспорт в салоні! Якщо у вас вкрали машину, а техпаспорт був у салоні, то коли ви прийдете в страхову, вам скрутять фігуру з трьох пальців і не повернуть гроші. Таке не озвучують у страхових, але я ділюся цією інформацією з вами.

По-друге, постарайтеся якось відзначити свій автомобіль, так його буде простіше знайти по камерах. Це яскраві подушки, наклейки, пофарбовані диски.

По-третє, залишайте в салоні речі, за якими можна впізнати машину. Наприклад, вам зателефонують і запропонують повернути її за гроші. Щоб точно знати, що це дзвонить грабіжник, ви можете запитати: «Книжка якого автора лежить в підлокітнику?".

5 травня біля Сирецького парку за адресою Парково-Сирецька 9 у Ольги Цибульської викрали автомобіль Toyota Raw4 (ВК 8171 ВХ) темно-синього кольору. Додамо, українська співачка поскаржилася на те, що у неї спочатку викрали автомобіль, а потім шахраї телефонують з номерів її знайомих і відверто погрожують. Співачка відразу ж звернулася в поліцію і поширила інформацію на різноманітних ресурсах.

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки.

Як повідомлялось раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.