Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Цього разу Оля вирішила привітати українців з інавгурацією новообраного президента Володимира Зеленського і показала з ним кумедне фото.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує разом із Зеленським. Очевидно, це кадр з фільму студії Квартал 95 "Я, Ти, Він, Вона", в якому Полякова знялася в ролі сексуальної пацієнтки пластичного хірурга. У підписі до фотографії артистка зворушливо привітала Україну з новим президентом.

"Вітаю всю Україну з Новим Президентом @zelenskiy_official! Цей шлях буде не простий, але знайте, одне тендітне, але міцне плече, завжди готове вас підтримати! З надією дивимося у майбутнє!" - написала Оля. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. І якщо одні в захваті від такого зворушливого поздоровлення, то деякі прийнялися хейтити Олю та її публікацію.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.