Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, на якому позує в короткій відвертій сукні.

Як виявилося, Каменських відвідала вечірку до Дня народження Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив. Як видно на фото Каменських прийшла на захід у коротенькій салатовій сукні з красивою укладкою та макіяжем. Поруч з нею на фотографіях видно дружину Позитива Анну Завгородну, яка, звичайно ж, теж була на вечірці. Дівчина одягла помаранчеве плаття зі шлейфом, яке оголило ноги і підкреслило витончену фігуру.

Схоже, Настя здорово повеселилися на Дні народження Позитиву разом з його дружиною. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію. Співачку засипають компліментами, а також фоловери приєдналися до привітань на адресу Позитива.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.