Популярний російський співак Сергій Лазарєв не перестає мучити своїх шанувальників і не планує розповідати про своє особисте життя.

З цього, вже протягом останнього року, допитливі фанати з величезною фантазією, розпускають чутки про нетрадиційну орієнтацію Сергія Лазарєва, які все більше посилюються.

Варто відзначити, ЗМІ та шанувальники знаходять усе більше підтверджень того, що амплуа романтичного героя-коханця, готового на все заради жінки, всього лише спосіб для сцени. Днями шанувальники знову помітили Сергія з його дуже близьким другом і сином.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Пара зображена в столичному магазині. Тактильний контакт між чоловіками на фото відсутній, але шанувальники не сумніваються: у Сергія і Дмитра любовний зв'язок.

"Красені, які ж вони обидва красені! Щастя і любові великої, превеликої".

"А я за хлопців щаслива. Коли двом людям добре разом, не важливо, якої вони статі, головне, що їм комфортно і затишно один з одним".

Нагадаємо, Сергій довгий час приховував від громадськості свого сина. Вперше про нього стало відомо в 2016 році. Як з'ясувалося пізніше, дитина народжена сурогатною матір'ю. Його хрещеним батьком є Дмитро Кузнєцов. Сергій стверджує, що він його близький друг і партнер по бізнесу. Чутки про орієнтацію співак ніяк не коментує.

Роком раніше шанувальники артиста помітили, що він почав з'являтися з Дмитром в одних і тих же місцях, в один і той же час. Про це свідчили знімки в соціальних мережах чоловіків. Пізніше Дмитро став публікувати фото та відео під час спільного дозвілля з Сергієм.

За кордоном чоловіки часто з'являлися разом. Не так давно вони стали виходити в публічні місця в Росії. Пару неодноразово помічали в ресторанах Пітера і столиці.

Відсутність у двох завидних женихів дівчат, і дитина, народжена сурогатною матір'ю, стали серед шанувальників і хейтерів основними аргументами в суперечках про справжню орієнтацію Лазарєва.

Можливо, що виконавець у гонитві за приватністю зміг настільки замаскувати свою сім'ю, що сам постав в образі гея, вважаючи за краще такий спосіб, залишаючи в таємниці особисте життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський співак Сергій Лазарєв кинув виклик суворій цензурі Роскомнадзора і випустив провокаційний кліп на пісню "Так гарно".

Прем'єра відео на YouTube. За цей час ролик набрав майже 115,5 тисяч переглядів і став темою активного обговорення в мережі.

Справа в тому, що у своєму кліпі Лазарєв вирішив розкрити тему любові у всіх її проявах – не тільки між чоловіком і жінкою, але і в одностатевих союзах. У зйомках також взяли участь чоловік з інвалідністю та літнє подружжя.