Ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів, як рятувався від грабіжників у Бразилії. Про це пише "24 канал".

Увечері Дмитро один йшов у готель. При ньому були такі речі: телефони, ноутбук, фотоапарат та інше. Ще в його рюкзаку був гаманець з картками та грошима. В один момент ведучий зауважив, що на нього біжить темношкірий чоловік. Другий намагається його підсікти.

Тоді Комарів був взутий у шльопанці. Значить, у нього майже не було шансів втекти або відбитися від лиходіїв. Тоді він вирішив відповісти нападнику. Дмитро почати бігти прямо на злодія. Чоловік одразу відскочив убік та втік.

"Шпана завжди шукає тих, хто боїться. Від того, наскільки впевнено ти рухаєшся, дивишся вперед, відповідаєш навіть на провокаційні питання типу "закурити є?", залежить їх поведінка. Побачивши перед собою впевнену людину, шпана швидше за все розвернеться і піде", - сказав Комаров.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров вирішив не розкривати подробиці особистого життя, хоча це питання дуже хвилює його прихильниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров прокоментував обрання нового президента України Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров опублікував зворушливе фото з дитинства, на якому він позує з братом і сестрою.