Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя відправилася у відрядження на Каннський кінофестиваль, а звідти показала фото в компанії гарячого Антоніо Бандераса.

На фотографії, яка з'явилася в записі Каті Осадчої, вона постала на огляд публіки в стильному луці. На ній помаранчеве плаття з відкритими плечима і коміром, а на голові капелюшок у тон цьому вбранню. Волосся Каті розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Телеведуча похвалилася, що їй вдалося зробити селфі з гарячим іспанським актором Антоніо Бандерасом. Зустрілися вони на пляжі Plage du Majestic, під час Каннського кінофестивалю. Як видно на знімку, актор одягнений у білі штани і чорно-білу смугасту кофту, поверх якої накинув джинсову куртку.

У підписі до фотографії Катя Осадча анонсувала інтерв'ю з Антоніо Бандерасом у своїй програмі "Світське життя". "Скоро у Світському житті! @antoniobanderasoficial на фестивалі в Канні представляє стрічку Педро Альмодовара «Біль і слава». Наша ексклюзивна розмова скоро в ефірі #Cannes2019", - написала телеведуча.

Шанувальники не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Осадчої. Одні обговорюють образ телеведучої, а інші вже з нетерпінням чекають інтерв'ю з гарячим іспанським красенем. "Бандерас прямо красень, прямо біля Каті розцвів", "Ви так схожі на свого тата!", "Антон і Катюша, чудова парочка!", "Круто!", "Пощастило Бандерасу, біля такої красуні засвітився", "Очманіти! Який він класний!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.