Культова поп-діва Мадонна стала "родзинкою" гала-концерту пісенного конкурсу Євробачення-2019, який відбувся в суботу, 18 травня. Артистка підірвала зал яскравим і епатажним виступом.

Так, у гранд-фіналі Мадонна представила дві пісні: хіт "Like A Prayer" 1989 року випуску та новий сингл "Future", який виконала з репером Quavo.

Артистка підкорила зухвалим і провокаційним номером, де відзначилася декораціями з релігійними елементами, що стало певною проблемою для організаторів.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Під час виконання треку "Future" співачка кілька приоголилась і виступала в сукні з прозорим подолом. В цілому ж, наряди Мадонни були досить скромними, на відміну від її номера.

Крім того, в музичному номері Мадонни, яка виступала поза змагальної програми, взялися за руки і обнялися двоє танцюристів, на спинах яких красувалися стяги Ізраїлю і Палестини.
Європейський мовний союз (EBU) заявив, що випадок появи прапорів будуть обговорюватися після завершення конкурсу.

Нагадаємо, погіршення відносин Ізраїлю і Палестини відбулося в травні 2018 року на тлі перенесення президентом США Дональдом Трампом американського посольства з Тель-Авіва до Єрусалиму. Ізраїль вважає це місто своєю неподільною столицею, Палестина претендує на східну частину Єрусалима.

Відзначимо, в цього року конкурс не відбувся без скандалів. Так, представники Ісландії, група Hatari представила епатажне шоу на сцені "Євробачення" - вони заспівали пісню Hatrið mun sigr. Самі артисти свій музичний стиль визначають, як суміш dark-electro, EBM і synth-punk з елементами сатири і провокацій. Крім БДСМ-перформансу група шокувала весь світ і політичної витівкою. Так, під час оголошення результатів голосування учасники групи дістали прапори Палестини і на камеру помахала ними.

Нагадаємо, Лазарєва звинуватили у крадіжці ідеї у Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019.

Знай.uа писав, що переможцем Євробачення 2019 став Дункан Лоуренс з піснею Arcade з Нідерландів.