Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав нове сценічне фото. Цього разу на знімку, який з'явився в записі співака, він постав на огляд публіки в компанії представника Росії на Євробаченні 2019 Сергія Лазарєва.

Як видно на фото, Діма Білан зробив це селфі на телефон, на ньому він ніжно обіймає Лазарєва, і вони обидва дивляться в камеру. Білан одягнений в білу сорочку, а Сергій – в темній футболці, при цьому в обох на очах темні окуляри. У підписі до фотографії Діма Білан написав зворушливо-приємний пост на адресу Лазарєва, який сьогодні, 18 травня, виступить у фіналі пісенного конкурсу Євробачення в Тель-Авіві. І треба сказати, що шанувальники по-різному відреагували на такий пост.

"Дорогий Сергій @lazarevsergey! Що б я не написав – може бути перевернуто і трактовано людьми за їх власними інтересами! Моє ж особисте до тебе ставлення – це колосальна повага! Мало хто з нашого покоління може так несамовито працювати і знаходити можливості, а не причини! І можливості твої ще до кінця не розкриті, як каже мені моя мама! Впевнений, що для тебе це всього лише невелика сходинка до себе, бо вітер і напрямок вітрів змінюється кожен день, є тільки один шлях – рости у власному професіоналізмі, не на догоду публіки, хоча це теж важливо… і тобі вдається тримати свого глядача і не тільки – в напрузі.

Ти супер професіонал на межі людських можливостей! Пишаюся нашим поколінням, якому не чужі – людяність, чесність і доблесть (слово 19-го століття) самовідданість в ім'я! Нехай звучить голосно! Твій вокал, твоя музика і головне – твої людські якості! Бажаю в особі тебе перемогти в серцях, адже, як показує життя, важливіше перемог – це бути чесним перед собою і глядачем, інше – пил і мода! Вірю, ціную, поважаю, як "візаві", - написав Білан.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.