Нещодавно зірка культових мексиканських серіалів "Дика Троянда" і "Багаті теж плачуть" Вероніка Кастро розчарувала прихильників своєю штучною зовнішністю. Так, підписки актриси відзначили, що вона явно переборщила з пластичними операціями і стала зовсім невпізнаваною.

Примітно, що за останні роки Кастро не один раз вдавалася до хірургічного втручання, при цьому сильно змінивши свою зовнішність не в кращу сторону. Останнім часом Вероніка регулярно ділиться з фанатами своїми фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, в головному серіалі 90-х "Багаті теж плачуть" Кастро зіграла головну роль. Варто відзначити, що раніше вона грала лише другорядних персонажів. Крім того, актриса довго відмовлялася від роботи в мильних операх, вважаючи їх малим жанром. Але всупереч принципам все ж зважилася знятися в серіалі "Дика Роза", який зробив з неї зірку світового масштабу.

Не так давно Вероніка Кастро виповнилося 66 років. Вона живе в Америці і продовжує зніматися в різних фільмах і телешоу.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що наприкінці дев'яностих – початку двотисячних силіконові груди користувалася великим попитом у зарубіжних артистів. Вітчизняні виконавиці, тоді ще з побоюванням дивилися на це «чудо-юдо», але не пройшло і кілька років, як і в Україні зірки стали все частіше звертатися до пластичних хірургів.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома українська співачка, солістка гурту "Неангели" Слава Камінська поділилася архівними фото, зіставивши їх зі своєю нинішньою зовнішністю. Зірка уточнила, що колаж їй прислали.

Також портал Знай.uа писав, що багато знаменитостей в гонитві за ідеальною зовнішністю виправляли певні недоліки, вдаючись до допомоги пластичного хірурга. На жаль, далеко не кожен зміг вчасно зупиниться. Ці зірки часто стають об'єктами насмішок і обговорень.