У вівторок, 14 травня в столичному кінотеатрі "Оскар" (МФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра фільму Лу Жене "Полуничка". У центрі картини - любовний трикутник поета Анрі де Рен'є, його дружини Марі де Рен'є і ще одного поета П'єра Луї, які стали першопрохідцями у створенні еротичної фотографії.

Першими французьку стрічку побачили актор Дмитро Ступка, ведуча Василіса Фролова, ведуча і діджей Дар'я Коломієць, група Сальто Назад.

Василіса Фролова (праворуч) на прем'єрі Полунички

Сальто Назад

Дмитро Ступка з колегами

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Даша Коломієць

Також на презентації фільму побувала Мирослава Ульяніна, Олексій Шапарєв, Валерія Толочина, В'ячеслав Соломка і багато інших відомих персон.

Мирослава Ульяніна і Даша Коломієць

Валерія Толочина

В'ячеслав Соломка

Про фільм:

Ця історія відбулася в 1895 році в Парижі, всесвітньо відомої столиці Франції. Щоб заплатити борги її бідного батька, молода дівчина Марі де Ередіа вийшла заміж за поета Генрі де Рен'є. Не варто навіть і говорити, що у неї немає ніяких почуттів до цієї людини – її серце належить іншому поетові на ім'я П'єр Луї. Крім своєї творчої діяльності, хлопець займається подорожами, а також еротичною фотографією. Разом Марі і П'єр перевернуть свідомість багатьох людей, просунувши це мистецтво в маси, давши йому свіже дихання. Вони приведуть у розквіт еротичну фотографію, зробивши її ідеальною.

На українських екранах кінотеатрів фільм "Полуничка" стартує з 16 травня.

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін, Яна Клочкова, Поліна Логунова відвідали гала-премьеру фильма "Шахрайки" в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські зірки побували на прем'єрі нового фільму кінематографічного всесвіту Marvel - "Месники: Фінал".

Також "Знай.uа" писав, що всесвітньо відома датська компанія LEGO запустила в продаж набір на честь серіалу "Дуже дивні справи".