Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася барвистим знімком на рожевому тлі, заінтригувавши новим хітом і грандіозним музичним шоу під назвою "VISLOVO". Так, артистка нагадала, що яскравий концерт відбудеться вже 5 жовтня, запропонувавши шанувальникам скоріше купити квитки. Варто відзначити, що це буде не звичайний виступ, а формат стріт-стайл тусовки під хіти групи і треки з нового довгоочікуваного альбому.

"05.10.2019 . Це буде #VISLOVO . Не пропусти!", - нагадала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Wow 🤩🤩 *це не можливо пропустити 😍💥", "ЦЕ БУДЕ НЕЙМОВІРНООО 😍", "Ви найкраща 👍🔝", "Звичайно не пропустимо!!!!)))😘😚❤️👑", "Гарна🌸🌸🌸", "рідні ❤️", "Вона так схожа на Billie Eilish", "Коли ця пісня вийде вже?????".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.