Томас Нойвірт, більш відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст – австрійський поп-співак і дрег-квін. Переможець конкурсу пісні Євробачення-2014 в Копенгагені. Образ "жінки з бородою" був створений Нойвіртом у 2011 році. З допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і про толерантність. Артист активний користувач Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя.

Цього разу Томас Нойвірт опублікував нове фото, яким показав фанатам, що тимчасово повернувся до образу чоловіка. Але, схоже, фанати не були готові побачити такого чоловіка. На знімку, який з'явився в записі Томаса, він постав на огляд публіки в епатажному образі і з незвичайного ракурсу. І селфі це дуже гаряче, враховуючи, що він позує в чорних латексних лосинах, правда, зверху в артиста є ще й чорна футболка, а на голову він надів чорну шапку. На обличчі Кончіти Вурст густа чорна борода і яскравий чорний макіяж на очах, а у вухах сережки.

У підписі до фотографії Кончіта Вурст написала: "Гумова любов носити @mad.duck.designs". Залишила також і геолокацію, яка свідчить про те, що знімок був зроблений у Відні. Шанувальники Тома Нойвірта не залишили без уваги таку публікацію епатажного артиста. Одні засипають його компліментами і вихваляють його за сміливість перевтілюватися в Кончиту Вурст, а інші, більш консервативні шанувальники висловили невдоволення такими перевтіленнями співака.

"Красива, ідеальна", "Просто дивно, просто порада", "Прекрасна", "Вже так близько до нового альбому. Я не можу чекати. Не забувайте про Польщу в новому турі", "Спасибі, що не одягнув хоча б стрінги, корсети, високі підбори та інші супер сексуальні речі, ти врятував мене від смерті від ревнощів! В цій футболці ти виглядаєш досить скромно навіть з латексом", "Надихаюча, із задоволенням попрацюю з вами!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кончіта Вурст здивувала новим образом. Том Нойвірт показав свій новий кліп на пісню "Hit Me" і шокував багатьох шанувальників кардинальним перевтіленням. У ролику Кончіта виглядає як звичайний чоловік.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.