Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новими кадрами, де впав на траву і засвітив біцепси. Так, артист позував в джинсах і джинсовій жилетці, а ще розповів про минулі стосунки, швидше за все маючи на увазі роман з телеведучою Раміною Есхакзай.

"З приводу минулих стосунків можу сказати тільки одне: Краще хр*новий кінець, ніж безкінечна хрі*ь. Згодні! Це не питання)))🤣 Доброго понеділка!✌🏼", - поділився емоціями Козловський. Фолловери взялися коментувати: ") соплі", "ммм такий весь на соковитому газоні )))", "Красунчик😍😍😍😍Когось ощасливиш обов'язково!!!", "Все буде ок!Віталік ти красунчик 🤗", "Самець моєї мрії!))))", "Ай да молодчина Віталік😘вдалого дня👋".

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.