Нещодавно закінчився 9-й сезон улюбленого українцями шоу "Голос країни", де зірковими тренерами були Тіна Кароль, Потап, Дан Балан і MONATIK, і одразу ж почався новий сезон "Голос. Діти", де в журі будуть сидіти Надя Дорофєєва та Позитив, а також DZIDZIO і Джамала. Так, на офіційній сторінці проекту на Facebook з'явилося загадкове чорно-біле фото одного зі знаменитостей в дитинстві, а шанувальникам запропонували вгадати, хто ж зображений на милому знімку.

"Цікаво, чи впізнаєш, хто з зіркових тренерів нового сезону #ГолосДітина фото? Пиши свої здогадки у коментарях ⬇️🤗😎", - свідчив підпис під фото. Фолловери почали гадати, але фаворитами все ж стали Потап, Тіна Кароль і DZIDZIO: "Потап, може Дзідзьо...хоча й Кароль могла бути схожа на хлопчика теж)", "Беззаперечно, Дзідзьо!", "Дивні люди... Оля Полякова на фото.", "Дзідзьо", "Михайло Хома", "Позитив", "А може Потап🙂", "Тіна? 😳".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.