Популярна актриса розмістила в Instagram відео. На записі Дарина Мельникова демонструє новий зухвалий образ, який шокував багатьох її шанувальників. Адже такою знаменитість досі не бачили.

У ролику, опублікованому на сторінці в Instagram, зірка голить себе наголо в студії, після чого прогулюється в піджаку і коротких шортах по вулицях і катається на скейтборді.

"Обнуління", – коротко охарактеризувала ролик знаменитість.

Реакція прихильників виявилася неоднозначною. Одні користувачі розкритикували зовнішній вигляд артистки. А дехто похвалив і засипав комплімеетами. Були серед шанувальників і ті, хто готовий взяти приклад із знаменитості і теж наголо побрити свою шевелюру.

"А мені шкода ваше волосся", "Цікаво дізнатися думку чоловіка. Мій б біля скроні покрутив", "Матусі... Що ж буде далі?", "Голову напевно можна прям під краном руки мити!А світогляд змінилося?", – пишуть думки коментатори.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Пізніше вона зазначила, що зважилася на такий сміливий крок через тягу до експериментів.

Нагадаємо, Світлана Лобода розлютила мережу вульгарною позою: знову пустилася берега.

Світлана виклала в мережу зухвалий знімок з гримерки. На фотографії, що з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гарячому образі, десь за лаштунками. Світлана розкинулася на величезному світлому кріслі, яке стоїть спинкою до величезного дзеркала. На ній світлий брючний костюм, який майже зливається з кріслом. При цьому під піджаком у співачки немає нічого крім чорного бюстгальтера. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, на обличчі чорні окуляри, а на шиї багато різних намист.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.