Емілія Кларк – відома британська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргарієн в телесеріалі "Гра престолів". Дівчина активний користувач соцмереж, зокрема, Instagram, де ділитися з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Емілія також славиться своїм відмінним почуттям гумору, веселим характером, що відмінно видно за її постами у мережі.

Так, в цей раз знаменита актриса опублікувала на своїй сторінці забавний пост в дуже цікавому образі. Річ у тому, що на фотографії, яка з'явилася на сторінці Емілії, вона позує з лисою головою. Очевидно, що це фото було зроблено на зйомках і актриса перебуває у відповідному образі, однак, не зрозуміло кого саме вона грає. Увагу також привертає величезна пляшка з алкоголем, яку Емілія Кларк тримає в руках.

На знімку "мати драконів" позує в сірому светрі і з неймовірним вираз обличчя, яке так скорочують може тільки вона. Особливо кумедно виглядають брови, які, як жартують в мережі, живуть своїм життям. У підписі до фотографії Емілія Кларк розповіла, що ця пляшка допомагає їй на зйомках. "Це те, що було потрібно не тільки для зйомки ЕП5 ..., але і для перегляду!", - написала вона.

Шанувальники матері драконів не змогли пройти повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Емілію Кларк засипають компліментами і лайками, а її незвичайний образ розпалив масу обговорень в коментарях до фотографії. Але найбільше в коментарях обговорюють останній сезон серіалу "Гра престолів", в якій вона зіграла одну з головних ролей. Багато глядачів, які цілих 2 роки чекали нові серії, розчаровані останнім сезоном і, зокрема, героїнею Емілії.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" спотворила себе до невпізнання.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Мати Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також портал "Знай.ua" писав, що ексклюзивні подробиці фіналу "Ігри престолів" злили в мережу.