Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього "поскаржилася на життя".

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Співачка зображена, схоже, десь в кафе, куди прийшла в симпатичному зеленому платті з білим флористичним принтом. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі легкий природний макіяж. Джамала схрестила руки на грудях і з посмішкою дивиться в камеру. У підписі до цієї веселої фотографії артистка розповідає про неприємні моменти понеділка.

"Як у вас почався тиждень? В мене дуже важко, таке відчуття, ніби все йде не так. Несла білі штани з хімчистки – вони впали. Нахилилася їх підняти – з сумки випала косметичка. Я і не помітила, що втратила свої "багатства" – помаду, пензлик... Відвела Баду до ветеринара, мене "ощасливили" новиною, що моїй собачці потрібно народжувати, інакше... Народжувати Баду? Я це не витримаю. У другій половині дня у мене репетиції. Сподіваюся, далі день пройде краще! Але це все дрібниці. Гарного вам дня! Посміхайтеся!", - написала Джамала.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі заспокоюють співачку і бажають гарного тижня. "На щастя! Не турбуйтеся, понеділок – день важкий. Далі буде краще", "Все буде добре. Речі іноді губляться, але це нічого", "Красуня", "Все буде добре", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.