Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли. І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у "дорослому" образі.

Але цього разу Аліна трохи спантеличила шанувальників вельми незвичайним фото. На знімку Гросу позує на вулиці, тримаючи на руках милу дитину. За словами співачки, хлопчика звуть Кирило, а шанувальники припустили, що це брат, племінник або хрещеник Аліни. Дівчина зображена на вулиці десь у дворі багатоповерхівок. На прогулянку з дитиною Аліна вийшла в пастельній мереживній сукні середньої довжини, поверх якої накинула джинсову курточку. На ногах дівчини стильні білі мюлі на підборах. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії, яка була опублікована у вихідні, Аліна Гросу написала: "Кирило Романович бажає вам чудової неділі". Шанувальники красуні не пройшли повз такого зворушливого фото і почали активно його коментувати. Аліну засипають компліментами в коментарях, а деякі питають, чия це дитина. "Твоє чадо?", "Вау, яка шикарна. А хто такий Кирило Романович?", "О, Аліна у Чернівці приїхала", "Милі", "Супер", "Класні", "Красиве фото", "Класна фоточка", "Господи, яка ти гарна, я не можу", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Аліни Гросу.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.