Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним фото з дитинства, позуючи з мамою Іриною. Так, артистка ніжно привітала найріднішу жінку з Днем матері 12 травня, написавши дуже теплий пост. Також Даша для порівняння показала кадр з Іриною, який був зроблений нещодавно.

"«Мама»- для мене, найгарніше слово на світі..
Дякую за те, що я завжди знаю, що воно для мене означає ❤️", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Бант супер😁👍", "
А мама ж, красуня))", "Красиві і мама і дочка🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️", "Господи, на що ж цей бантик прикріпили?! У мене так само було... ох вже ці банти...", "КОПІЯ .. ви дві краплі води", "Ви копія мами зараз ❤️", "Ой, на маму схожі капець😊", "На матусю дуже схожа,здоров'я вам:)))".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.