Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дуже зворушливе відео з дітьми: старшою 14-річною донькою Аліною і маленьким 2-річним сином Гектором. Так, артистка зняла ніжний момент, на якому братик цілує свою сестричку і привітала всіх матусь з Днем матері, який відзначають 12 травня. Варто зазначити, що Анна - мама трьох дітей, однак 7-річну Моніку показувати шанувальникам не може через судову заборону, адже ще нещодавно батько дівчинки Максим Чернявський хотів позбавити її батьківських прав.

"Навіть найбільші бандити іноді вміють бути ніжними ❤️З Днем Мами !
І не важливо, в якій країні його святкують в Мами свято кожен день ! Вітаю 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
А познайомте мене зі своїми малюками в коментарях ! Ось це мої два з трьох. Аліна - 14 років, дуже серйозна і супер стильна, Гектор - 2 роки, дуже пустун і Монічка - 7 років, сама ніжність ! А у вас ?", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери взялися коментувати: "Аня ти найкраща і найгарніша мама💕 шкода що Моніку не можемо побачити з вашого сторіс хоча б😭", "Вітаю Вас, з Днем Мами❤️
Всім Вашим діткам щастя 🌹", "Гектор умнічка!!! Чоловіком стає!!!", "З Днем Мами Вас!💐 Нехай Ваші дітки частіше будуть з вами! 😉", "😂😂😂❤️❤️❤️ Обожнюю вас", "😍як це мило".

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.