Актриса студії Квартал 95 і зірка проекту "Жіночий квартал" Олена Кравець підкорила фанатів спокусливим чином. Вона опублікувала знімки в розкішному образі в своєму Instagram.

На фото з фестивалю жінка позує в напівпрозорому платті. Воно підкреслює її струнку і жіночну фігуру.

"Location: Туреччина, фестиваль Весело. Настрій: власність героїні", – підписала актриса під знімками.

Шанувальники оцінили приголомшливий образ 42-річної актриси. Вони відзначили, що Кравець з віком стає тільки кращим і те, що від неї віє жіночністю і виглядає, як голлівудська зірка.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Мрія поета", "Розкішна жінка", "Краса неземна", "Оленка, ви з роками стаєте ще гарнішим і жіночні, розумниця! Так тримати", "Справжня жінка! Від вас віє жіночністю, добром", "Перлинка "Кварталу", "Голлівудська зірка", – захопилися фоловерів.

Раніше повідомлялося, що відома українська актриса, зірки студії "Квартал 95" Олена Кравец вразила мережу новим знімком.

Комедіантка Олена Кравець є прикладом для багатьох українських жінок. Вона встигає будувати блискучу кар'єру на телебаченні, і не забуває про міцну сім'ю. У артистки троє дітей: 16-річна Маша і 2-річні двійнята Ваня і Катя. Крім того, Кравець - просто дуже красива жінка.

Так, у вівторок, 7 травня, актриса вирішила похвалитися яскравим фото з відпустки. На селфи Олена стоїть біля моря в купальнику в горошок і стильних окулярах. Користувачам дуже сподобалося ніжне чорно-біле фото, на якому Кравець зображена практично без макіяжу.

Нагадаємо, Олена Кравець з Кварталу 95 підкорила чуттєвими фото.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський і Квартал 95 довели українців до сліз зворушливим привітанням.

Знай. ua писав, що прозоре плаття Кравець з "Кварталу 95" позбавить вас сну.