Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми незвичайним фото.

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала цікаву фотографію, на якій позує разом зі своїм чоловіком відомим композитором і продюсером з Костянтином Меладзе. Треба сказати, що такі фото співачка публікує вкрай рідко, оскільки ретельно приховує особисте життя від громадськості. Однак, в цей раз не стрималась і виклала, адже напередодні на неї накинулися в мережі.

Річ у тому, що 11 травня Костянтин Меладзе святкував День народження, і багато друзів-знаменитостей вітали його з цим святом у соцмережах. А ось дружина Віра Брежнєва не зробила цього, привітавши іменинника особисто. Як виявилося, за це на співачку накинулися, мовляв всі привітали, а вона ні. Артистка не терпить такого і відповіла вже на наступний день, опублікувавши фото з коханим і все пояснивши.

"Сьогодні друзі прислали пару статей на тему, що я не привітала чоловіка з Днем Народження в Instagram... І хочеться запитати, люди, ви реально думаєте, що я повинна чоловіка, з яким живу, привітати тут? Ви реально думаєте, що показник любові, спільного життя і щастя – це фото в соцмережах? Чи думаєте все, що ви бачите в Instagram – це правда? Я сьогодні провела щасливий день без соцмереж. Поряд з іменинником. Привітавши його першою особисто. #СДнемРожденияГений. Ось ми з @meladzemusic дивимося на все це і бажаємо вам любові реальної, а не віртуальної", - написала зірка.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.