Відома українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко на офіційній сторінці в Instagram пригадала цікаву історію, пов'язану з танцями.

"Ні для кого не секрет, що в спортивному бальному танці під час виступів треба виглядати засмаглим. І не просто засмаглим, а дуже засмаглим 🤦‍♀️ І ось згадалася мені одна історія з моєї спортивної молодості 😁", – розповідає Альона.

"Коли мені було 14-15 років і вже можна було "мазати", щоб виглядати яскраво на паркеті, ще не було коштів, які б не стікали під час танцю і не залишалися на костюмах - не тільки своїх, але і партнера 😬 Тому кожна дівчинка мріяла знайти самий темний і найкращий автозагар. Не тільки щоб шкіра мала гарний відтінок, але і щоб не вставати о 5 ранку перед турніром і не наносить на тіло неміряну кількість шарів тону в спробах досягти потрібного ефекту. Адже автозагаром можна було просто намазатися на ніч і прокинутися "шоколадкою", як всі мріяли 😅", – пояснив хореограф.

За словами танцівниці, диво само собою не трапляється, все як у житті. Іноді доводиться виконувати ту роботу, яку не зовсім хочеться робити.

"Але кожен такий ранок, коли прокинувшись, з трепетом зриваєш з себе ковдру в надії побачити супер засмаглі ноги, на жаль, в кращому випадку виявляєш, що автозагар просто не проявився! Або ж в гіршому - проявився дивною жовтизною або плямами 🤦‍♀️ І тоді все одно доводиться мазати нескінченною кількістю шарів косметики, щоб "засмагнути" 😂 Так от я до чого. В житті так само - дива не буває, завжди доводиться виконувати неприємну і рутинну роботу для того, щоб домогтися бажаного результату 🙂", - резюмувала співачка.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Нагадаємо, безсоромна Сєдокова зайнялася улюбленою справою просто у ліфті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.