Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала фото зі зйомок нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшов відомий російський артист Сергій Лазарєв.

На фотографіях видно, що знаменитості здорово повеселилися під час зйомок шоу. Зазначимо, що раніше Регіна публікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу. У ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у Сергія, але в кадрі дуже часто з'являється чоловік Регіни Влад Топалов, який свого часу співав у дуеті разом з Лазарєвим. Треба сказати, що Сергій Лазарєв став першим чоловіком у шоу "П'ятниця з Регіною", адже раніше Тодоренко запрошувала тільки успішних дівчат і жінок.

І на фото, і на відео видно, що телеведуча добре причепуритися перед зустріччю з Лазарєвим. Якщо зазвичай з жінками вона з'являється в кадрі в затишній домашній одежі і в м'яких тапочках, то на зустріч зі співаком вона одягла укорочені джинси і чорний топ, а також взула босоніжки на шпильках. Крім того, Регіна зробила зачіску і красивий макіяж. На фотографіях, які показала телезірка, вона позує на сходовій клітці разом з Сергієм, який, мабуть, вже йде. Тодоренко, схоже, чудово провела час з Лазарєвим, поки її чоловік Влад Топалов няньчив дитину.

У підписі до фотографій Регіна написала: "#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ. Цю карусель ви просто зобов'язані додивитися до кінця! Після поцілунку з Сергієм вибіг мій чоловік @vladtopalovofficial. Новий випуск мого шоу з @lazarevsergey – ПОСИЛАННЯ В ПРОФІЛІ! Ви вже напевно познайомилися з учасниками #Eurovision. Як думаєте, хто переможе? #пятницасрегиной #регинатодоренко. Фото і стиль – @alisaboha. Mua&hair – @yanabuzychkina".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.