Відомий український танцюрист, хореограф і учасник численних ток-шоу Влад Яма порадував шанувальників новою архівною фотографією, на якій зображений разом з бабусею і милим песиком.

Про це стало відомо завдяки новому посту зірки в Instagram.

На знімку, який присвятив своїй бабусі в День перемоги, завжди "голий" Яма з'явився з рудим волоссям та досить густими бровами.

Архівне фото Влада Ями

"Бабуся завжди каже:" Не дай вам Бог, Владичек, пережити те, що пережили ми коли німці в будинок зайшли! ". Бабуся, ми знаємо наскільки для тебе важливий цей день, тримайся, ми скоро в гості! Всіх зі святом та мирного неба! ", - написав під знімком хореограф.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Також користувачів розчулив песик, якого на фото тримає на руках Влад. Деякі з користувачів навіть поцікавилися у зірки, чи він справжній.

"А собачка справжній?", "Бабуся видно, що дуже добра, здоров'я і миру. П. с.: Владик-монобровь, без образ, просто фото класне", "Ого, демон на руках", - писали в коментарях підписники танцівника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знаменитий хореограф вирішив вразити шанувальниць і продемонстрував свої заняття в тренажерному залі о 7 годині ранку. Відповідне відео Влад опублікував на своїй сторінці в Instagram. Численним шанувальникам заняття танцюриста припали до душі і вони написали під ним безліч приємних коментарів, в яких висловили захоплення спортивною статурою артиста.

Нагадаємо, Комаров забув про скромність і роздягнув гарячих красунь просто на камеру: "Довго вагалися".

Як повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко показала маму і розповіла про дорослішання: "Мене ніколи не змушували вчитися".

Також Знай.uа писав, елітна секс-вечірка в Києві: українські зірки готові дивитися, але не платити.