Відома українська співачка, учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська опублікувала у своєму Instagram пікантний знімок. Про це пише Clutch.

Слава Камінська часто балує своїх шанувальників відвертими знімками, на яких позує практично голою. Знаменитість каже, що хоче навчити жінок не соромитися своєї сексуальності і не боятися критики.

Так, у четвер, 9 травня, Камінська опублікувала у своєму профілі в Instagram знімок, на якому позує у напівпрозорому бюстгальтері.

"Good night (добраніч — прим. ред.)", — підписала фото Камінська.

Шанувальники зазаначили, що фото дуже сексуальне і почали закидати співачку компліментами.

"Слава, це щоб чоловік, який, судячи з його фото, знаходиться в іншій країні, зовсім не спав?", "Дуже спокусливе фото", "Заснеш після цього, як же", "Красуня🌸🌸🌸", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська вирішила показати спокусливе фото у стильному образі, який обрала для візиту на бал модного журналу Viva.

На своїй сторінці в Instagram зіркова красуня опублікувала нове стильне фото у сексуально-елегантному образі. Для виходу в світ Слава надягла модний чорний брючний костюм, який складається з вузьких штанів і піджака з атласним коміром, під який вона одягла вузьку білу блузку на гудзиках. Свій образ Камінська доповнила чорними човниками на шпильці з гострими носами і сумочкою, яку повісила на плече. Волосся Слави завите у красивій укладці, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж.

Нагадаємо, Камінська виставила масу відвертих знімків в бікіні, за що нарвалася на критику деяких коментаторів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дорофеева, Каменських і Камінська показали, як носити леопард.

Також Знай.uа писав, Слава Камінська показала шанувальникам нове фото у незвичному образі.