Романтичне шоу "Холостяк 9" все більше набирає обертів і в новому випуску головний герой пізнає учасниць реаліті дещо з іншого боку.

У десятому випуску "Холостяка 9" Микита познайомиться з батьками учасниць. Рідні кожної дівчини намагалися якнайкраще прийняти доньку з потенційним зятем. Однак, не всі знайомства пройдуть так, як того хотілося б учасницям.

Ліля повезе Холостяка на знайомство з батьками в Дніпро. Микита стане першим чоловіком, якого вона познайомить з рідними. Але зустріч з батьками дівчини дещо збентежить чоловіка – вони відразу ж почнуть нею жартувати над своєю донькою, і Мткита не знатиме, як до цього ставитись.

"Я не знав, як на це реагувати. Це був дуже різкий гумор", - прокоментував Микита.

Та це ще не всі "приємні" сюрпризи для Микити. При особистій розмові з Холостяком сестра і мама Лілі будуть настільки відвертими, що розкажуть йому про неохайність дівчини і її нездатності виявляти почуття.

Для знайомства зі своєю родиною Марина повезе Микиту в рідне місто Кролевець. Батьки дівчини зізнаються, що переживають за те, що їхня донька занадто багато часу приділяє роботі і не встигає займатися особистим життям.

"Я не хочу, щоб у нього склалося враження, що я крім роботи нічого з себе не являю", - зізнається Марина.

Рідні Софії під час зустрічі з Микитою змусять її червоніти, розповідаючи Холостякові компрометуючі історії з її дитинства. А ось батьки Даші готують для Микити кілька випробувань, щоб перевірити, чи гідний він їхньої доньки. А також розкриють деякі її секрети, чим шокують дівчину.

"Я хотіла сказати це трохи пізніше. Я була в шоці, бо не знала, як він відреагує", - засмутиться Даша.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Після всіх цих перепетій, на церемонії троянд Микита попрощається з однією з дівчат та назве з імена тих, кого наважиться познайомити зі своїми рідними.

Нагадаємо, у цьому році місце Холостяка зайняв відомий ведучий Микита Добринін.

У чому головна відмінність нинішнього Холостяка від героїв минулих років, яка дівчина здатна підкорити його серце і чому пари розпадаються після закінчення проекту - на всі ці питання "Знай.uа" відповів незмінний ведучий реаліті Григорій Решетник.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микита Добринін змінив правила шоу "Холостяк 9".

Також Знай.ua розкрив невідомі факти про учасниць проекту "Холостяк 9".