Одіозний російський шоумен Микита Джигурда опублікував у своєму Instagram дуже дивне відео. Про це передає Clutch.

Російський актор Микита Джигурда не так запам'ятався публіці своєю творчістю, як різними скандальними витівками. 58-річний шоумен все ніяк не вгамовується, а нещодавно почав активно спілкуватися з не менш одіозною особистістю - балериною Анастасією Волочковою. "Солодка парочка" разом відвідує ток-шоу, де влаштовує дебоші і скандалить.

А в середу, 8 травня, Джигурда опублікував у своєму Instagram відео, на якому зачитав епізод з поеми "Страшний суд" легендарного українського письменника Івана Франка. Правда, у перекладі на російську мову.

Варто відзначити, що Микита народився у Києві, але будував кар'єру саме в РФ. Під час Революції Гідності одіозний шоумен дотримувався проросійських поглядів, і навіть отримав паспорт невизнаної республіки "ДНР". На даний момент Джигурда проживає у Росії.

Раніше повідомлялося, що одіозний російський шоумен Микита Джигурда розповів, як багато років тому готувався до особливої ролі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Відомий актор Микита Джигурда часто епатує публіку своїми неоднозначними вчинками та висловлюваннями. Так, нещодавно Джигурда в черговий раз підігрів інтерес публіки, виклавши архівне фото.

Шоумен показав у Instagram знімок, на якому він зображений практично виснаженим. На фото артистові 30 років, він знятий топлес і замість м'язів на грудях і руках у нього тільки шкіра та кістки. У підписі під фото Джигурда написав, що спеціально довів себе до такого стану, щоб зіграти роль Ісуса у відомого режисера. За його словами, для цього він голодував цілий місяць.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова трепетно привітала Микиту Джигурду з днем народження, зізнавшись їй у коханні.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анастасія Волочкова похвалилася дружбою з кримським бізнесменом і вирішила заманити його додому.

Також Знай.uа писав, Анастасія Волочкова виставила дуже дивний кадр, на якому Микита Джигудра ніжно пригорнув її.