Днями відома українська співачка Оля Полякова вперше подивилася випуск популярного шоу "Холостяк-9". Супреблондинка була шокована побаченим і охрестила проект огидним. Крім того, вона заявила, що шоу принижує жіночу гідність.

Тим часом реакція Полякової не залишилася без уваги, на таку жорстку заяву відреагувала одна з учасниць" Холостяка" Наталі. Дівчина пояснила, що Оля Полякова може мати будь-яку думку, однак з нею красуня не погоджується. Шоу, за словами екс-учасниці, потрібно українському телебаченню та й самим дівчатам, адже на проекті Наталі зрозуміла, яку помилку допускала в спілкуванні з чоловіками.

"Оля Полякова – зірка і потрібно прислухатися до її думки. Але, з одного боку, вона не права. Я вважаю, що ображати чоловіка – це неправильно. Оля має право на свою думку. Я рада, що брала участь у проекті "Холостяк". Добре, що отримала подібний досвід в шоу, а не в реальному житті. Адже я ж весь час виявляла ініціативу до чоловіка. Завдяки проекту зрозуміла, що так робити не варто. Проекту "Холостяк" потрібно бути! Вважаю, що на камеру можна побудувати відносини", – запевнила Наталі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно він виклав кадр з новенькою фотосесії, поділившись власними секретами успіху. Так, артист зізнався, що неможливо знайти ідеальний час для початку, а зручний випадок потрібно створювати самому.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого: Анусі в повному прольоті.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" зворушила шанувальників фото з дітьми: справжній чоловік.

Також Знай.uа писав, його немає в жодній соцмережі: від кого Полякова приховує власного чоловіка.