У київському кінотеатрі "Оскар" (БФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра кримінальної комедії "Шахрайки", яку змогли відвідати українські артисти, ведучі та інші відомі персони.

Першими стрічку побачили ведучий і зірка "Холостяка" Нікіта Добринін, актриса Олеся Жураковська, блогер і ведуча Поліна Логунова, ведуча Анастасія Даугуле, спортсменка Яна Клочкова, ведуча Іванна Онуфрійчук та багато інших.

Яна Клочкова

Олеся Жураковська

Іванна Онуфрійчук

Популярні новини зараз

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Поліна Логунова

Анастасія Даугуле

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Про фільм:

В цьому жорстокому світі кожен сам собі шукає, як заробити на життя. Іноді в хід йдуть абсолютно незаконні методи, але що поробиш. Так двох абсолютно різних дівчат об'єднує спільна діяльність – вони шахрайки.

Тільки ось одна з них ще аматор у цій нелегкій справі, поки не має розвинених навичок, а тому й амбіції у неї маленькі. Але ось інша – риба зовсім іншого рівня, з іншими цілями, бажаннями і можливостями. Але разом у цих двох дівчат може вийти працювати ще ефективніше, отримуючи все більше грошей. Хто б запідозрив цих красунь хоч у чомусь?

На екранах мережі кінотеатрів "Оскар" фільм "Шахрайки" стартує з 9 травня.

Нагадаємо, раніше зірки "Холостяка" та інші знаменитості побували на гала-прем'єрі фільму "Месники: Фінал" у Києві. Картина б'є всі рекорди за зборами в прокаті. За останній час вона зуміла зібрати $2 млрд 188 млн, що дозволило піднятися на другу сходинку в рейтингу найбільш касових фільмів в історії кінематографа.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки". Режисером фільму став Олександр Ажа ("Піраньї 3D", "Дзеркала").

Також "Знай.uа" писав, що компанія Warner Bros. оголосила дату виходу третьої частини "Фантастичних звірів".