Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайний колаж, де зображена з хорошим другом, репером і продюсером Потапом. Таким чином артистка вирішила привітати виконавця з 38-м днем народження, яке він відзначав 8 травня. Так, Оля і Потап часто зустрічалися на зйомках різноманітних телешоу, а їх спільні кадри виглядають досить сміливо.

"Льошечка! @realpotap всі пишуть сьогодні який ти крутий, талановитий, креативний, добрий і красивий, а я напишу що все це ПРАВДА!!!! Будь обов'язково здоровий і щасливий! У тебе великі плани попереду, Нехай вони обов'язково втіляться в життя і навіть більше! Лю тя❤️😘", - трепетно підписала Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Олечка,з каре красиво!!!,❤а Потапу звичайно довгих років життя і творчості теж💕💕💕, "2 фото💔😍", "Котики💛❤️", "Які кумедні фото 🙈 Дружба — найцінніше, що є на планеті. Приєднуємось до привітань 🙌🏻✨", "Виглядаєте як закохані з потапом олічка.😘".

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.