Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Так і в цей раз Вова показав миле фото з Надею Дорофєєвої і попросив поради.

На фотографії, яка з'явилася в записі Вови, він зображений разом з дружиною, сидячи на диванчику, обличчям один до одного. На ньому чорна сорочка, а Надя одягнена в чорний топ, поверх якого накинула чорну спортивну кофту з білими смужками на рукавах. Її волосся зібране в недбалу зачіску і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Парочка дивиться один на одного закоханими очима.

У підписі до фотографії Володимир Дантес повідомив шанувальникам, що його дружина Надя Дорофєєва була відсутня вдома вісім днів, і він вже сильно скучив. Також Вова запитав фанатів, як краще зустріти кохану. "Завтра повертається надія для Володимира – @nadyadorofeeva. Вона була відсутня 8 днів, але мені здається, що місяць. Якщо у вас були такі розставання, підкажіть як правильно зустрічати? З їжею або просто запустити в будинок, а коли звикне, тоді починати спілкування. Мені потрібен Беар Гріллс у світі жінок", - написав Володимир у підписі до фотографії.

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги шанувальників. Фанати завалили артиста коментарями зі своїми порадами. А інші просто пишуть компліменти милій фотографії закоханих, яку опублікував Дантес. "Які милі", "Вона сама все зробить. Обійми та пожалій!", "Сядьте поруч один з одним і обнюхайтесь", "Які хороші", "Шикарне фото!", "Такі класні ельфи", "Яка ви все-таки пара мила", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.