Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним образом, позуючи в ковбойському вбранні від культового модного дому MiuMiu. Так, артистка притулилася до стінки, примірявши комбінезон в пастельних тонах, розшитий бахромою з бісеру, доповнивши лук яскравою банданою і фірмовою червоною помадою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph #federicaputelli", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не змогли піти повз: "Яка гарна дівчинка😍", "Сонечко ☀️☀️☀️", "Вау, яскраво😻🌈💖💖 клас👍🏼", "нереальна ❤️ Чудова 😍", "Незвичайний образ😻🔥❤️❤️❤️", "кайфую з цієї зачіски😻", "Така маленька 😻", "Така ніжна😍💋", "Кого Злякалася?", "ви вбиваєте своєю красою😍💔💔", "Як ковток свіжого повітря ❤️ Люблю", "💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕😍😍🔥🔥ЯНГОЛЯТКО".

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.