Поки Микита Добринін обирає собі ту єдину в самому розпалі шоу "Холостяк-9", хорошими новинами радують учасниці минулих проектів, яким вдалося знайти своє кохання. Так, переможниця 8 сезону "Холостяка" Іванна Гончарук, у якої так і не склалися стосунки з Рожденом Анусі, вперше показала на своїй сторінці в Instagram нового коханого. Щаслива парочка відправилася на відпочинок в Одесу, похвалившись трепетною фотосесією біля моря.

"Доброго ранку кохані❤️", - лаконічно підписала Гончарук. Фолловери залишилися в захваті: "Раждєн в повному прольоті))))", "Ніколи тебе не бачив такою щасливою, як зараз! Ти заслужила! ❤️ Все буде супер)", "Як же круто🙌Будьте щасливі💜🙏", "Котики наші🥰🥰🥰", "Ваааау😍 Оце новина🥰", "🔥 душевне фото. Радію за вас друзі!!!", "Щасливі, дуже люблю такі фото.", "Йойойой, кицююні ❤️❤️❤️❤️", "Будь щаслива, Ти це заслужила".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Вітзе.

Також завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

А ще скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.