У мережі активно гуляють чутки про те, що відомі українські виконавці Потап і Настя Каменських планують зіграти весілля. Захід нібито має пройти в українській столиці, після чого "молоді" повинні полетіти у весільну подорож.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Так, інформацію про те, що Настя Каменських і Олексій Потапенко вирішили одружитися оприлюднило близьке до пари джерело:

"Це відбудеться 23 травня, в четвер. Нарешті, Потапу і Насті кричатимуть "гірко!". Весілля відбудеться в Києві, а після молодята вирушать в медовий місяць", - повідомив українським ЗМІ інсайдер.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Менеджери зіркового продюсера Олексія Потапенка поки мовчать:

"Офіційно ми поки нічого не коментуємо", - заявили вони.

У той час як піарники Анастасії Каменських дали вітчизняним ЗМІ трохи більш розгорнуту відповідь по темі:

"Співачка оберігає своє приватне життя, про що вона неодноразово говорила в багатьох офіційних інтерв'ю. В особистому житті Каменських все добре, і це головне, що потрібно знати її шанувальникам", - заявила піар-менеджер Насті Каменських.

Тим часом - докази серйозних стосунків Потапа і Насті Каменських, як то кажуть, на лице: пара все частіше з'являється разом на публіці, вони також подорожують разом, і нещодавній день народження співачки - також відзначили удвох і в колі спільних друзів. Судячи з зіркових публікацій в соцмережах артистів - у них все добре. Нещодавно Потап і Настя побували у Франції, а також відгуляли день народження виконавиці - серед інших свідчень близькості пари - фото зі сторіз Анастасії і публікація Потапа, де він привітав і назвав Каменських "Коханою".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Настя Каменських, яка в даний час взяла собі сценічний псевдонім NK, здивувала своїх шанувальників пікантними кадрами, на яких постала абсолютно голою. Співачка опублікувала в Stories на своїй сторінці в Instagram кадри зі знімального майданчика, де знімає новий кліп на пісню "Обіцяю". На викладеному ролику прекрасно видно, що співачка перебуває на майданчику взагалі без одягу.

Нагадаємо, книги, онлайн-секс, англійська, зал: зірка "Голосу країни" полоскотав фанаткам нерви голими фото.

Як повідомляв Знай.uа Потап і Настя Каменських зіграють весілля в травні: всі подробиці.

Також Знай.uа писав, Потап і Настя Каменських одружуються в цьому місяці.