Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова опублікувала нове відео в Instagram, яке не жарт схвилювало її підписників. Про це передає Clutch.

Анастасія Волочкова активно веде свою сторінку в Instagram, не соромлячись викладати туди кадри, які сильно б'ють по її іміджу. Пости балерини часто збирають не захоплені коментарі шанувальників, а сміх і осуд в мережі. Підписники помітили, що контент, який створює Волочкова, стає все дивнішим і дивнішим.

Так, нещодавно Анастасія вирішила відпочити зі своїм загадковим коханим в одному з ресторанів Підмосков'я. Після галасливого вечора балерина виклала у своєму профілі відеозапис, на якій танцює під музику, яка грає у закладі. Волочкова, схоже, сильно перебрала алкоголем, що добре видно по її незграбним рухам.

"От ми вчора запалили весело! У "Береза-бар" нашого улюбленого @novahoff_spa_hotel Я танцювала на підборах 15 см… Як добре, коли є коханий, коли є друзі, коли почуття радості не покидає серце і коли можна жити щасливо! Сміх і радість прикрашають життя", — написала зірка.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася новою фотосесією від Олени Леніної, яка частенько знімає артистку у нових образах. На цей раз Анастасія позувала перед камерою у обтягуючій довгій сукні й білих чобітках, однак її обожнюваний фотограф явно переборщила з ретушшю, додавши балерині не тільки осину талію, але і прибравши її войовничі широкі плечі.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, Волочкова похвалилася дуже незвичайною кінною прогулянкою, позуючи верхи на чорному жеребці. Так, артистка влаштувала цілу фотосесію, змушуючи коханця-інкогніто знімати її з різних ракурсів.

Також Знай.ua писав, Волочкова похвалилася чорно-білим кадром з дитинства, вирішивши привітати саму себе з Днем дочки, який прийнято відзначати 25 квітня.