Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість разом з коханим, батьком однорічної дочки Стормі Тревісом Скоттом вирушила на легендарну церемонію 2019 Met Gala, позуючи у відвертій прозорій сукні з фіолетовими пір'ям. Так, дівчина виставила знімок, на якому коханий чоловік ніжно шепоче їй щось на вушко, раптово засвітивши круглий животик.

За 8 годин кадр встиг набрати 3,7 млн. лайків. Фолловери ж звернули увагу на фігуру Кайлі, обговорюючи, чи не вагітна знаменитість: "хто-небудь ще зайшов до коментарів, щоб дізнатися, чи не вагітна вона?", "Ого, вона вагітна!", "О боже, Кайлі, ти вагітна?", "Це я такий, чи вона виглядає вагітною??", "Вітаю!!", "Вагітна? Якщо так, вона виглядає супер мило, але якщо вона не така, вона виглядає супер мило".

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.