Культовий американський письменник Стівен Кінг розповів, яким бачить свій варіант фіналу популярного серіалу "Гра престолів". Він запропонував альтернативний спосіб закінчити цю неймовірну історію.

Відповідними думками письменник поділився з фанатами у своєму Twitter.

"Припустимо – просто припустимо, що Джон і Дені ОБИДВА загинули (разом з Серсеей, зрозуміло). Припустимо – просто припустимо – що якийсь маленький людина з великим серцем виявиться на Залізному Троні", - пише Кінг.

"Маленькою людиною з великим серцем" очевидно письменник називає Тіріона Ланистера. Такий варіант фіналу викликав суперечки і полеміку в коментарях, в якій взяв участь і сам Стівен Кінг.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Раніше повідомлялося, що Американський письменник-фантаст, автор знаменитого циклу "Пісня Льоду і Полум'я", за мотивами якого знятий популярний серіал "Гра престолів", Джордж Мартін підтвердив у своєму блозі, що НВО працює над трьома спін-оффами легендарної саги.

За словами письменника, спочатку канал розглядав 5 шоу-наступників, але пустив у розробку лише три.

Мартін розповів, що перший серіал "Довга ніч" почнуть знімати вже в цьому році. У ньому розкажуть про події, які сталися за тисячу років до Війни П'яти Королів.

До другого і третього серіалу зараз пишуть сценарії. Джордж Мартін поки не готовий ділитися деталями щодо них. Він натякнув і порадив перечитати книгу "Полум'я і кров".

Нагадаємо, Емілія Кларк з "Гри престолів" розповіла, як знімалися сцени.

Як повідомляв Знай. ua, творець "Ігри престолів" проговорився про майбутнє серіалу.

Знай. ua писав, що кумедний ляп зіпсував останню серію Гри престолів.