Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут підняла важливе для всіх багатодітних батьків питання красивої сімейної фотографії.

"Сфотографуватися багатодітним батькам - виклик. Правда?" - підписала фотографію Фреймут.

Варто відзначити, що на знімку вона зображена разом з чоловіком Володимиром Локотко, а в ногах у них крутяться діти, не даючи зробити гарне фото. Подружня пара одягнена в одній кольоровій палітрі: біле плаття Ольги, підперезане на талії, вигідно перегукується з білими брюками і сорочкою Володимира, що робить їх дуже схожими одне на одного, що відзначили і фоловери, написавши, що вони прямо як брат і сестра.

Ольга Фреймут

Шанувальники Ольги в більшій мірі захоплюються фотографією і пишуть про свої труднощі з дітьми:
"Дуже красиві, супер", "Красива пара", "Ще той виклик, у нас старша донька і ще двійнята дівчата 4 роки наші фото схожі як всі кудись бігли і на мить зупинилися", "Точно! Зараз в Італії, вже 2 тижні і жодної сімейної фотографії", "Відразу видно - міцна сім'я !!! Тому що діти - це плід вашої любові, а не центр всесвіту, залишайтеся міцною парою перш за все, тому що саме в цьому сила сім'ї", "Ви так схожі! Як рідні брат і сестра", "Мені здається, Оля, Ви помолодшали!", "Як схожі", "А про те, щоб самі батьки були в кадрі, то це взагалі: піврота або півока", "От кого хотілося б назвати "пані президент" :) і вітаю з перемогою!".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Але, були і ті, хто обурився таким одкровенням Фреймут:
"У чому виклик? Що у вас купа нянь зайняті дитиною і у вас є час на себе або тільки у вас троє дітей?", "Так візьміть дитину на руки!", "Не вигадуй".

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.