Скандально відома українська співачка MARUV любить епатувати публіку. Так, цього разу вона показала, як проходять зйомки її нового кліпу на фото.

Відповідний знімок співачка опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

У підписі до фото MARUV пообіцяла представити нову роботу спільно з діджеєм Mosimann вже 17 травня.

Судячи з фото зі знімального майданчика, кліп вийде дуже яскравим. Чого варте одне фото Марув в костюмі тілесного кольору. Дівчина зігнулась просто в неймовірній позі.

"Бережи ноги, будь ласка. Дуже небезпечна платформа", "Тут без фастум-гелю не обійтися...", "Викликайте екзорциста", - пишуть передплатники зірки.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто зазначити, що епатажна українська співачка MARUV, яка зі скандалом відмовилася представляти Україну на "Євробаченні-2019" після перемоги в національному відборі, представила провокаційний кліп на пісню Siren Song.

Перед виходом кліпу на пісню Siren Song в мережі запустили челлендж #BANG, в рамках якого фани могли представити свої версії вірусного танцю під пісню MARUV. У своїх соцмережах танець на нього виклали Іван Дорн, Антон Савлепов (АГОНЬ, ex-QuestPistols), група ViuViu, Іда Галич і Саймон (NRJ).

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших. І увійде в історію, організатори конкурсу мають божевільні плани, і якщо їх реалізують, це буде фурор на увесь світ.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо вже офіційно, що українська артистка Вєрка Сердючка таки виступить на конкурсі "Євробачення-2019".

Також Знай.uа писав, вокалістка популярної української групи Freedom Jazz стала мамою. Радісною новиною солістки колективу поділилися в Facebook.