Поки шанувальниці Микити Добриніна спостерігають за розвитком його відносин з учасницями романтичного реаліті-шоу "Холостяк", сам головний герой з'явився на обкладинці популярного журналу "Теленеделя", якому зізнався, що зустрів ту дівчину, з якою хоче бути разом.

За словами Микити, найскладніше на проекті - моменти, коли необхідно зробити доленосний вибір.

"І чим ближче фінал, тим складніше. На проекті залишалися найблищі мені дівчата, з якими складалися теплі відносини". Микита Добринін

Варто відзначити, що Добринін став першим холостяком, у виборі якого участь брали телеглядачі. Він розповів, як оцінював свої шанси, поки йшло голосування за претендентів:

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"У мене не було думок про те, вийде чи ні. Думав тільки, що повинен потрапити в проект, бо мені, по-перше, цікаво, а по-друге, хочу спробувати знайти "ту саму" дівчину". Микита Добринін

Холостяк вважає, що глядачі вибрали саме його, тому що їх могла зацікавити його життєва історія і досвід, які свідчать про те, що він готовий займатися не лише кар'єрою, але і вкладатися у відносини.

Нагадаємо, що Микита Добринін, головний холостяк України розповів про те, як потрапив на проект "Холостяк-9". Про свої таємниці він розповів в інтерв'ю "Теленеделя". Так, Добринін розповів про те, що дійсно мріяв зустріти свою любов на шоу.

Також він розповів, чому, на його думку, українці обрали його в ролі головного холостяка.

"Тут можу тільки фантазувати. Можливо, тому що до цього вже з'являвся на екрані і глядачі голосували за знайоме обличчя. А може, їх зацікавила моя життєва історія і досвід, які свідчать про те, що готовий займатися не лише кар'єрою, але і вкладатися у відносини", - заявив Добринін.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.