34-річна зірка "Comedy Club" Марина Кравець кардинально змінила імідж, вирішивши повторити фірмову "фішку" Ольги Бузової. Про це передає Clutch.

Відома російська телеведуча зважилася на кардинальні зміни у зовнішності. Вона зробила подовжене каре, яке у користувачів мережі міцно асоціюється з одіозною співачкою Ольгою Бузовою. Фотозвіт про своє перевтілення знаменитість виклала у профілі в Instagram.

Шанувальники не пройшли повз і тут же засипали телеведучу компліментами

"Дуже різностороння. У будь-якому вигляді красуня, карколомна", "Красуня", "Перша шикарна", "Марина. Бузова нервово курить біля тебе", "Нісенітниця собача про копію з Бузової! Намбер уан!!! Шикарний образ!!!! Ви дуже талановита,а серед чоловіків-ви неповторний діамант!!", "Ах…! Яка девушка, розумниця і красуня", "Яка ж ти красива", "У вас Марина оксамитові очі! Такі бувають у дуже позитивних і добрих людей! Таких зазвичай обожнюють діти! З такими людьми заряджаєшся життям! Дай Бог вам всього найкращого!" — пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова похвалилася коротеньким відео, взявши участь у шоу не менш скандальної Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!". Так, артистки спочатку посиділи у неформальній обстановці, а після вирушили у кафе Ольги, яке знаходиться у центрі Москви. У результаті, Ксенія довела виконавицю до сліз, адже обстановка виявилася досить напруженою.

Нагадаємо, Ані Лорак похвалилася яскравим кадром з Нью-Йорка, заінтригувавши фанатів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ольга Бузова похвалилася уривком з концерту, виставивши напоказ все найпотаємніше.

Також Знай.uа писав, Анна Сєдокова похизувалася дивним сценічним образом, однак фанати розкритикували його.