Знаменита українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вразила шанувальників своїми пишними грудьми під час виступу на сцені, знову вирішила похвалитися оголеним тілом. Популярна артистка опублікувала спокусливе фото в бікіні на своїй сторінці в Instagram, проте сміливий знімок її фанати визнали вульгарним і недоречним.

Шанувальники співачки висловили свої емоції в коментарях: "Ти красива, але дуже вульгарна це твій найбільший мінус(--)навіщо тобі це треба????", "Задовбала своїми мослами тріпати, краще б дітей народжувала, вже старенька", "Який жах ні сорому ні совісті", "З такою фігурою тисячі дівчат, що показувати і що ми там не бачили", "Несмак, навіщо?".

Коментарі

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Каменських перебуває в Туреччині, де одночасно з нею відпочиває і український репер Потап. Знаменитості продемонстрували знімки з однієї і тієї ж локації, а до цього Настя зазначила, що відвідала концерт групи MOZGI, фронтменом якої є Потап.

Шанувальники співачки помітили, що Потап і Каменських не в перший раз відпочивають разом, а також присоромили Настю за те, що вона публікує занадто вульгарні фото під час відпочинку "зі своїм чоловіком".

Настя Каменських і Потап

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно Потап виклав спільний знімок з Настею Каменських з далекого минулого. Так, артист зізнався, що 1 травня 2006 року на світ з'явився їхній дует, а з того часу багато чого сталося і змінилося. Фанати у своїх коментарях жахнулися, як швидко пролетіли роки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно Каменських презентувала ліричну україномовну пісню і кліп "Обіцяю", яку присвятила коханому чоловікові. Так, шанувальники вже давно здогадалися, що мова йде про репера і продюсера Потапа, а сама артистка знову порівняла себе з культовим твором мистецтва, з'явившись в образі Леді Лілліт кисті англійського художника Данте Габріеля Россетті.

Також "Знай.uа" писав, що в переддень Великодня Каменських опублікувала свій святковий образ. Можна зробити висновок, що вона вирішила кардинально змінити імідж в церковне свято. Ніяких тобі декольте і обтягуючих нарядів. Все скромно і елегантно.