Відома турецька акторка, зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі кардинально змінила імідж. Про це передає Clutch.

35-річна виконавиця ролі Роксолани знялася у яскравій фотосесії, де приміряла світло-рожеву перуку. Завдяки такій "родзинці" шанувальники насилу впізнали Мер'єм, яку звикли бачити рудоволосою.

На стильній зйомці Хюррем приміряла яскраво-малинову накидку і водолазку. Варто відзначити, що "підлітковий" образ змусив актрису виглядати яскравіше і свіжіше.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Раніше повідомлялося, що Мер'єм Узерлі спотворила свою природну красу філерами. Так вирішила більшість підписників її сторінки в Instagram.

В коментарях вони просять актрису зупинитися, тому що вона стала невпізнанною.

Особливо багато критики випало на долю цього відео, де актриса виглядає не найкращим чином.

"Ти була індивідуальною, неймовірною, я не впізнаю тебе тепер" - пишуть її фанати.

Судячи по стрічці фотоновин актриси, вона почала свої експерименти з красою близько року тому. І спочатку вони тільки підкреслювали ніжність її пухких губ і гарний овал обличчя. Але, здається, з недавніх пір щось пішло не так. Також підписники радять Мер'єм порадитися з візажистом, мовляв, її макіяж теж далекий від ідеалу.

Нагадаємо, через 20 років відома українська актриса Ольга Сумська перевтілилася в жінку османського султана Сулеймана. Відповідним відеороликом Ольга Сумська поділилася на своїй сторінці в соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, народна артистка України Наталя Могилевська здивувала шанувальників новим захопленням. Популярна співачка опублікувала яскраве фото, на якому зображена у рожевій балетній пачці і у чорній білій футболці з написом "shut up and train".

Також Знай.uа писав, Анна Сєдокова зняла коротеньке відео з заднього сидіння автомобіля, наспівуючи новенький хіт і анонсуючи виступ на "Партійної зоні". Артистка кардинально змінила імідж, перефарбувавши розкішне волосся в яскраво-рожевий колір.