В Instagram на сторінці фан-клубу співачки Тіни Кароль розмістили відео, як зірка їде зі швидкістю 240 кілометрів на годину.

Судячи з відео автомобіль їде на шаленій швидкості. Багато користувачів мережі обурені. Прихильники вважають, що популярна українська співачка не думає про безпеку і дозволяє собі нехтувати найдорожчим. Щоб переглянути відео, необхідно перегорнути фото праворуч.

"Drive feel score", - Тіна Кароль їде на швидкості 240 кілометрів на годину!

Фолловери співачки почали активно коментувати цей пост.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Ось хочеться поставити їй запитання, ти навіщо і для кого народжувала сина????? батька немає!!!і мати легковажна! яка необхідність створювати таку небезпеку для себе та інших)", "А як же ПДР????", "З фотошопом перебір))) Куди поділася мочка правого вуха?))))", "Хто-небудь їздив на такій швидкості з присутніх тут? Я в Німеччині по автобану їздила 180, а чоловік з досвідом водіння 30 років на автобанах Німеччини їздив 240, але це лише декілька хвилин! Не вірю, що Тіна така дура! Хоча, у нас без обмеження швидкості можна по автобанах їздити, може на кілька секунд розігнала швидкість, може у неї досвід водіння вже з дитинства! І дивлячись, який авто?", "Ну і дура", "На автостраді максимально дозволена швидкість - 130 км/год. Я пробувала 200 на кілька хвилин, і скажу, що їхати на такій швидкості і знімати відео одночасно - дуже складно і небезпечно!", "Завжди знала, що з мізками там туго", "Не розумно виставляти такий пост !!! Багато підлітків підписані на вас, і це можуть повторювати !! І до того ж це порушення правил дорожнього руху", – активно переписуються у коментарях фан-сторінки співачки.

Варто додати, що українська артистка Тіна Кароль викликала новим чином справжній фурор серед шанувальників. Тіна Кароль не припиняє радувати своїх фанів ефектними фото.

Нагадаємо, Кароль похвалилася ідеальним тілом в образі чорного лебедя: жінка-кішка.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.