Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість вперше подивилася відоме шоу "Холостяк", де вже 9 сезонів поспіль учасниці боряться за одного чоловіка (цього року ним став головний редактор XXL Микита Добринін), влаштовують скандали і роблять все можливе, аби з легкістю нажити популярність і після закінчення проекту. Так, артистка залишилася дуже незадоволена і висловила свою думку в коротенькому відео, назвавши побачене "сексизмом, шовінізмом і патріархальним цинізмом".

"Я проти, щоб наші дочки дивилися на це і знімали цю модель поведінки.", - лаконічно підписала ролик Полякова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Слава Богу є нормальні люди серед знаменитостей👏", "Підтримую на всі 100%! Жахливий проект, в якому дівчатка вирішили попіаритися.", "Повністю згодна з Олею!!! Нарешті хтось сказав правду і дійсність!!!", "Підписуюсь під кожним словом . Сказано правильно!", "Браво, Оля!!!! Я теж дивуюся!!! Принижуватися, типу " вибери мене!!!", "😂😂😂Я Вас на всі 100 підтримую!!! Найжахливіший, принизливий проект. Браво!!!!!".

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.