Британський актор Кит Харингтон і один з головних персонажів у культовому серіалі "Гра престолів", який грає Джона Сноу розповів, зйомки якої сцени особливо його вразили. Відповідне інтерв'ю він дав виданню People.

найулюбленіше спогад у нього пов'язано з його коханою Роуз Леслі, яка грала одичалую Ігрітт. У реальному житті пара після зйомок зіграла весілля. Актор трепетно згадує їх спільні сцени в серіалі.

Кіт стверджує, що йому найбільше запам'яталася трагічна смерть Леслі, яка загинула у нього на руках, поки навколо них тривала кривава битва.

"Мені сподобалася її смерть. Я знаю, це звучить дивно. Вперше в серіалі було використано повільний рух, і я думаю, що це чудовий, захоплюючий момент, коли ця битва вирує на задньому плані. Це був один з тих неймовірних моментів зйомки", - розповів Кіт.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Вперше про відносини Китаю і Леслі заговорили ще в 2012 році. Відомо, що тоді вони розлучилися, а вже в 2016 році пара офіційно підтвердила, що вони разом. Пізніше актори зіграли пишне весілля.

Вони побралися у вересні 2017 року, оголосивши щасливу новину старомодним (і дуже британським) способом: за допомогою секретної реклами в The Times.

Раніше повідомлялося, що в мережі ходить нахабний спойлер з нового сезону "Гри Престолів". Так, фанати помітили, що на плакаті нового, 9 сезону легендарного серіалу, на якому зображений Король ночі, що йде за черепами, цікаву деталь. І ця деталь, натяк від творців серіалу, видала, хто з улюблених персонажів помре.

Нагадаємо, "Битва за Вінтерфелл" розбила серця фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Ігор престолів" пустив фанатів у святая святих.

Знай. ua писав, що фанати помітили чортівню на плакаті нової Гри престолів.