Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує у сміливому образі.

Так, на знімках, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки у відвертому образі. Кім Кардашьян відображена на пляжі в яскравому рожевому бікіні, яке ледь прикриває соковиті форми моделі. За словами Кімберлі, знімки були зроблені під час зйомок реаліті-шоу на Балі. Також на фото зірка з'являється разом зі своєю донькою і ще якимось хлопцем. Крім фото на піску, Кардашьян показала фото на яхті.

У підпису до знімків світська левиця написала: "Хто бачив епізод KUWTK минулого тижня, коли ми були на Балі? Ми продовжимо бути на Балі і на цьому тижні, тому обов'язково налаштуйтеся на E!". Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографії, і вони засипають Кардашьян та її незвичайний образ компліментами. Але деякі фоловери світської левиці не в захваті від того, що вона носить такі відверті вбрання і виставляє в мережу такі фото, і радять їй бути скромнішою.

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян влаштувала гарячий "тройничок" з оголеними манекенами. На знімках, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі в компанії оголених манекенів у сонцезахисних окулярах. На першій фотографії Кім Кардашьян склала губки "качечкою", а пальці "рогаткою", видно, що вона кривляється. А ось на другому знімку модель буквально злилася з манекенами, влаштувавшись з ними в один ряд.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.