Вбивство в елітному підмосковному селищі Орєхово-Зуєво, яке шокувало громадськість своєю жорстокістю, набуло широкого розголосу в ЗМІ. На цю криваву історію звернув увагу і відомий російський комік Максим Галкін.

Максим Галкін

Чоловік Алли Пугачової вважав своїм обов'язком заявити про трагедію, яка сталася у дворазового чемпіона світу ММА Магомеда Юнусілау. Галкін впевнений, що подія не належним чином висвітлюється у пресі, через що винуватці злочину можуть легко "відмазатися".

"Жахлива історія трапилася. Троє молодих поліцейських причепилися з жартами на вулиці до людини і побили її до смерті. Все це відбувалося неподалік поліцейського управління. Людина, рятуючись від нападників, спробував знайти допомогу в аптеці, співробітниця хотіла дзвонити в поліцію, але браві хлопці показали їй посвідчення і пояснили, що вони самі поліція, і продовжили бити жертву. Як вам? Це нормально?" – розповів Галкін у своєму Instagram.

Шоумен вважає, що росіяни не дізналися б про все, якщо б загиблий не виявився батьком прославленого спортсмена.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так званий король російської естради Філіп Кіркоров, якому днями виповниться 52 роки, турбує шанувальників чутками про завершення кар'єри.

Популярності і слави Філіпу Бедросовичу не займати, також, як і матеріальних благ — грошей у нього дуже багато. Важко не помітити роботи і справи поп-короля, які він робив протягом усієї кар'єри. Він був одружений на Пугачовій, обзавівся дітьми, записав трек і знявся в Кліпі з Тіматі. Шанувальники стурбовані, чи не задається він питанням, - "Може час йти на спокій?".

Нагадаємо, автор найвідомішого хіта Пугачової заявила про крадіжку композиції: подробиці скандальної історії.

Як повідомляв Знай.uа Лобода кинула Ліндеманна заради одруженого шоумена: у мережу потрапило провокаційне відео.

Також Знай.uа писав, Пугачова "наздогнала" Галкіна: дізнатися вік можна тільки за паспортом.